Автор Тема: Cum să vinzi rapid un apartament în Chișinău  (Прочитано 119 раз)

Оффлайн AleksShamles

• Новичок
Cum să vinzi rapid un apartament în Chișinău
« : 04 Июнь 2023, 17:51:10 »
Dragi membri ai forumului, am nevoie de ajutorul vostru. Intenționez să mă mut definitiv în altă țară și am nevoie să vând cât mai repede apartamentul meu din Chișinău. Cum pot găsi potențiali cumpărători în mod eficient și rapid? Ce canale sau platforme publicitare îmi recomandați să folosesc?  V-aș fi recunoscător pentru sfaturile și experiența dumneavoastră valoroasă!

Оффлайн JohnSnow471

• Новичок
« Ответ #1 : 04 Июнь 2023, 18:35:42 »
Bună, mi-am vândut apartamentul din Chișinău și vreau să vă dau câteva sfaturi. Pentru a găsi rapid un cumpărător, folosiți site-urile populare de proprietăți, cum ar fi hometer . Adăugați o mulțime de fotografii de înaltă calitate și o descriere detaliată a apartamentului. De asemenea, este important să folosiți social media și să vă rugați prietenii să vă anunțe despre vânzare. Nu uitați să plasați un anunț în ziarele locale. Principalul lucru este să faceți tot posibilul pentru ca oamenii să afle despre apartamentul dvs. Mult noroc cu vânzarea!

Оффлайн AleksShamles

• Новичок
« Ответ #2 : 05 Июнь 2023, 10:46:01 »
Vă mulțumesc pentru sfaturi și recomandări! Sunt recunoscător pentru ajutorul acordat în vânzarea apartamentului meu și voi urma sfaturile dumneavoastră pentru a maximiza vizibilitatea și a găsi un cumpărător cât mai curând posibil.